Her er en historie, som i den grad fortjener at blive delt Hver mandag de sidste 19 år har Bente læst højt for ældre på Sandmarksbo Ældrecenter. Bente er frivillig og alle de ældre er enige om, at mandag eftermiddag er højhellig og kun afsat til højtlæsning med Bente. Mandagens hygge og sociale samvær er nemlig noget ganske særligt.

Se med i den skønne video, hvor en masse friske kvinder og ikke mindst alderspræsidenten Ruby på 100 år mødes til en af mandagens populære højtlæsninger. Bente læste denne gang op fra Jane Aamunds bog ”Mine egne veje” .

Efter højtlæsningen er der tid til at sludre om det, der er blevet læst, og hvordan det kan sammenlignes med de ældres egne historier fra et langt og begivenhedsrigt liv. Og nårh ja, så er der da også lige tid til ”en lille en til næsen”, som Ruby kalder det

Bente nyder at være frivillig - endda så meget, at hun også er med til at arrangere gymnastik hver onsdag og banko hver torsdag. Fantastisk!

Tak til Bente og alle andre frivillige, som hver dag gør en forskel for andre borgere i Køge Kommune. Det er til stor inspiration

Sammen gør vi en forskel