Udvikling

Skandinavisk Transport Center - set fra luften

Der er fuld fart på Køge Kommune Nye virksomheder slår sig ned. Flere arbejdspladser og nye borgere kommer til ☺ Tag med en tur op under skyerne og se Skandinavisk Transportcenter fra luften. Her er allerede skabt 3.000 arbejdspladser, og 1.000 flere er på vej.

Samtidig er det nye super-sygehus, Universitetshospital Sjælland, ved at tage form. Her kommer et internationalt forskningsmiljø i topklasse til Køge, og når det er fuldt udbygget, rummer det 4.000 arbejdspladser.

Vi er ved at gøre klar til alle de nye borgere, der følger med.

En del af de nye tilflyttere vil rykke ind i de mange nye boliger, der i disse år skyder op i Køge og omegn. Området omkring Køge Station og den gamle industrihavn er i fuld gang med at blive lavet til en ny, spændende bydel med butikker, erhverv og lejligheder. Længere mod nord ved den nye Køge Nord Station er en helt ny grøn bydel på tegnebrættet. Med snart kun 20 minutters transporttid med tog, bliver det et oplagt sted at bo for familier, hvor mor eller far arbejder i København.

Især københavnerne er tiltrukket af udsigten til lavere huspriser, nærhed til både naturen og København, en ny bystrand og de mange nye arbejdspladser. En helt ny uddannelsesby, Campus Køge, har også set dagens lys. Campus har i dag flere end 50 uddannelser og en udvidelse er på vej, så Campus kan vokse til det dobbelte.

Hvor er det fedt, at der er så meget gang i vores kommune

Sammen får vi Køge til at gro